Menu

Bel 0490 11 30 30

0490 11 30 30

Onze specialiteiten? Ontstoppen, reinigen én ruimen

Als dochterbedrijf van Blue Bridge Services specialiseert Qclean zich in ontstoppen, reinigen én ruimen. Onze particuliere en professionele klanten mogen vertrouwen op een snelle service aan transparante all-in prijzen. Om onze klanten in heel België snel te bedienen, beschikken we over drie strategisch ingeplante vestigingsplaatsen (Wevelgem, Diegem en Tessenderlo) van waaruit dagelijks onze interventiewagens vertrekken.

 

Maak je afspraak

Een veilige keuze voor het milieu

Onze volledige bedrijfsvoering draait om het milieu. Wij springen zorgzaam met de afvalstoffen om die we bij onze klanten verzamelen. Wij werken steeds net en proper. Daarvoor beschikken we over het modernste materiaal, goed opgeleide en gecertifieerde medewerkers met de bijhorende aangepaste technieken.

Alle afvalstoffen worden afgevoerd en verwerkt in erkende centra. Wij beschikken over erkenningen van OVAM Vlaanderen, BIM Brussel en Office Wallon de Déchets. Wie in zee gaat met Qclean, weet dat hij een veilige keuze voor het milieu maakt.

Wij denken met je mee

Bij het uitvoeren van onze opdrachten denken we altijd met onze opdrachtgevers mee. Zo voeren we in eerste instantie de gevraagde klus perfect uit.

Daarbij blijven we niet blind voor eventuele andere gebreken of problemen. Wanneer we dergelijke zaken vaststellen, maken we je hier altijd attent op en stellen we vrijblijvend technische oplossingen voor. Ons engagement gaat verder dan puur alleen de gegeven opdracht.

Ons dringend nodig?

Wanneer noodzakelijk om ergere schade te voorkomen, is het mogelijk om binnen de 24 uur langs te komen voor ontstoppingen, reinigen of ruimingen. Wij zijn op weekdagen van 7 tot 22 uur bereikbaar via ons nummer 0490 11 30 30.

Scherpe en transparante prijzen

Voor elke dienstverlening werken we met scherpe en transparante prijzen. Dit betekent dat je vooraf exact weet wat onze interventie kost. Wij afficheren deze in alle transparantie op onze website.

Deze prijzen bevatten géén verdoken kosten zoals transport of materialen.